jocurile seductiei X – sunt confuz dar imi place

Standard

draga ana

eu am fost cel care ti-am cerut sa-mi raspunzi… acum am fost servit. azi am fost pe plaja la ostende si priveam copiii jucandu-se iar gandul mi-a fugit la tine. multumesc pentru sinceritatea ta… am fost impresionat.

ratiunea imi spune si mie ca precipit lucrurile… dar barbatul din mine dimpotriva… de mai bine de doi ani incerc sa impac aceste doua laturi aparent contradictorii. un prieten budist m-a initiat in acest travaliu.

nu, nu am vazut inca instinct cu anthony hopkins. am trecut pe langa video store azi, stiam ca trebuia sa cumpar ceva dar nu-mi aminteam ce anume.

you stubborn bwitch! cat mai vrei s-o tii asa fara sa te intalnesti cu nimeni? care-i cauza pentru care ti-ai impus pedeapsa asta?

ma faci sa ma simt confortabil… dar nu la modul obisnuit stii… simt ca te joci cu mine imi zici ca sunt oglinda ta imi spui ca o sa-mi trimiti un mesaj intr-o zi imi zici ca nu vrei sa ne intalnim si in acelasi timp ca esti atrasa de mine. sunt confuz. dar imi place.

este weekend, lasa-ma sa-ti aud vocea te rog.

p.s. hello to all the members of your tribe,

boris

Boris… stii… poate e bine ca-ti place…

stii de fapt ma intalnesc cu cineva… stii te regasesc in ecuatia cu multe necunoscute… si am uitat algoritmul de calcul pt radicalul de ordin 2… stii de fapt avem multe in comun si totusi atat de putine… stii de fapt am invatat sa trisez… sa ascund mereu o carte in maneca… si daca se poate (si trebuie sa se poata) cartea sa fie un AS… pt ca altfel risti sa pierzi… si desi ai scapat demult de agresorul care te rapise si-ti rupsese himenul de copil cu degetul grosolan tu inca mai porti in tine nevoia paradoxala de a-l vedea satisfacut… in dorinta devenita obsesie ca va se va purta mai dragut cu tine… si stii de fapt sunt un jucator desi spun ca nu sunt… stii de fapt caut nevinovatia care dupa logica mea simpla ar trebui sa existe undeva… stii de fapt nu ma intereseaza salteaua ta extra-scumpa de la IKEA… stii de fapt as prefera sa nu fiu un jucator atat de bun… stii dupa mine nici nu sunt bun… nu sunt decat un autist care a invatat regulile de convietuire… a invatat ce trebuie sa faca si ce nu trebuie… stii cand eram mica ma ascundeam intr-un raft din vitrina mamei si inchideam geamul… mama ma gasea acolo in vitrina dupa geam… nu ziceam nimic doar zaceam printre bibelouri riscand sa le sparg… mama ma certa si apoi nu m-am mai inchis in vitrina… de frica ei…  caci asta era dintre cele care nu trebuia sa le fac… nu stii nimic Boris…

stii de fapt nu ma cheama aNa

Advertisements

2 responses »

  1. Pingback: n-am mai scris « Pisicarosie's Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s